Kembit-Lions wil graag meer publiek bij thuiswedstrijden

Foto: CC0 via PxHere

BeNe-League en HandbalNL deelnemer Kembit-Lions wil graag meer publiek bij de thuiswedstrijden in de Stadssporthal in Sittard.

Sinds kort is een nieuwe uitschuiftribune beschikbaar. De oude moest vanwege leeftijd en veiligheidsredenen vervangen worden en daarmee is de bezoekerscapaciteit in de Stadssporthal weer terug op het oude niveau. Dat geldt echter (nog?) niet voor de bezoekersaantallen, want sinds de coronapandemie is het aantal mensen dat de thuiswedstrijden bezoekt een stuk lager dan vóór de uitbraak ervan.

Om erachter te komen waarom dit het geval is en om duidelijk te krijgen hoe de club supporters/bezoekers beter van dienst kan zijn onderzoekt Lions met behulp van een online enquête hoe de bezoekersaantal tijdens thuiswedstrijden kunnen worden opgekrikt. Meer supporters staat – naast inkomsten voor de club – immers gelijk aan meer sfeer tijdens de thuiswedstrijden. En steun van het thuispubliek draagt ertoe bij dat de spelers op sportief vlak boven zichzelf uit weten te stijgen.

Het invullen van de enquête kost slechts twee minuutjes van uw tijd en bovendien kunt u er – als u uw e-mailadres achterlaat – een gratis entreekaart voor een thuiswedstrijd mee verdienen.

Cookieinstellingen