Fortuna Sittard naar Deventer voor treffen met Go Ahead Eagles

Foto: SGN

Fortuna Sittard speelt vanmiddag om 14:30 uur in de Adelaarshorst in Deventer tegen Go Ahead Eagles.

Qua puntenaantal en positie op de ranglijst ontlopen beide ploegen elkaar niet veel. Go Ahead staat op de elfde plek en heeft een punt meer dan Fortuna Sittard, dat een plek lager staat.

Fortuna Sittard lijkt zeker van lijfsbehoud in de Eredivisie, maar is dat gelet op het aantal nog te spelen wedstrijden en het verschil in punten met ploegen die in de degradatiezone verkeren feitelijk nog niet. Een goed resultaat in Deventer is dan ook een must. Om dat te bereiken is er wel een andere instelling nodig dan bij de matte vertoning in de thuiswedstrijd tegen AZ. De laatste drie wedstrijden die Fortuna Sittard tegen Go Ahead speelde werden verloren.

Finn Stokkers, van 2017 tot 2019 actief voor Fortuna Sittard, speelt momenteel voor Go Ahead. Fortuna-aanvaller Iñigo Córdoba keert vandaag voor even terug in het stadion van de club waarvan hij het vorig seizoen de smaakmaker was.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Ivor Pandur, Ivo Pinto, Rodrigo Guth, Dimitrios Siovas, George Cox, Kristijan Bistrovic, Dogan Erdogan, Oguzhan Özyakup, Iñigo Cordoba, Burak Yilmaz, Tijjani Noslin.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Dossier:
Cookieinstellingen