Susan Barrois start met maaltijdbezorging van Maaltijd Thuis

<em>Afbeelding enkel bedoeld als illustratie</em>
Afbeelding enkel bedoeld als illustratie
Foto: CC0 via pxhere

Susan Barrois, afkomstig uit Sittard, is het nieuwe gezicht van de Maaltijd Thuis in de gemeenten Echt-Susteren, Stein, Sittard-Geleen en Beek.

Vanaf heden zal zij voor Maaltijd Thuis in deze gemeenten de bezorging van koelverse maaltijden verder gaan organiseren. “Naast gezonde maaltijden verstrekken vind ik persoonlijke aandacht en service van de zaak heel belangrijk”, vertelt een enthousiaste Susan.

Susan Barrois heeft inmiddels flink wat ervaring met mensen en weet vanuit het verleden wat het inhoud om met verschillende doelgroepen bezig te zijn. Haar hele werkende leven is ze verpleegkundige geweest. Ze wordt blij van contact maken met andere mensen en dat past precies bij de maaltijdservice van Maaltijd Thuis. “Er komt altijd een vaste bezorger op een vast moment. En de klant heeft keuzevrijheid in samenstelling, dieetwensen en portiegroottes. Als ik wat voor een ander kan doen, word ik daar vrolijk van en dat past precies bij onze maaltijdservice”, zegt Susan over haar keuze om ondernemer te worden bij Maaltijd Thuis.

De klanten in de regio krijgen via de maaltijdservice van Maaltijd Thuis wekelijks verse gekoelde maaltijden persoonlijk aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen deze eventueel nog aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. “Erg handig als het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met dieetwensen, zoals zoutarm of glutenvrij. Ook heeft u de mogelijkheid om vegetarische maaltijden te bestellen. Zo kan iedereen van onze heerlijke gerechten genieten”, vervolgt Susan Barrois.

Uniek aan de maaltijdservice van Maaltijd Thuis is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen. “Elke week bieden we een ruim assortiment ambachtelijke maaltijden die kleinschalig zijn bereid, variërend van Hollandse, Oosterse, Italiaanse tot wereldse gerechten. De klant bepaalt dagelijks zelf wat hij of zij wil eten en daarmee onderscheiden we ons van andere maaltijdservices in Nederland”, sluit Barrois af.

De maaltijdservice van Susan is beschikbaar voor iedereen die van vers, lekker en gevarieerd eten houdt. Wilt u voordelig de maaltijden van Maaltijd Thuis proberen? Bestel dan een proefpakket van drie maaltijden voor € 15, gratis thuisbezorgd. Bestellen kan via maaltijdthuis.nl of door te bellen naar 0468200220.

Cookieinstellingen